...

NEVÜ Okçuluk Kulübü

Hakkımızda

Üniversitemiz senatosunun 09.05.2019 tarihli kararı ile NEVÜ Gökbörü Geleneksel Okçuluk Kulübü olarak kurulan kulübümüzün ismi 20.10.2023 tarihli yıllık olağan genel kurul toplantımızda alınan karar doğrultusunda NEVÜ Okçuluk Kulübü olarak değişmiştir.

Kulübümüz, okçuluk sporunu tüm alt dalları ile tanıtmak, bu alanda eğitim çalışmaları ve uygulamaları yapmak, ilgili kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışmalar yapmak, oluşturulacak takımlar ile üniversiteler arası, ulusal ve uluslar arası yarışmalara katılmak, kulüp üyesi öğrencilerimizin kişisel ve sportif yaşamlarına katkı sağlamak temel amaçları ile çalışmalarını yürütmektedir.

Kulüp olarak üyelerimizin okçuluk sporu alanında gelişimlerine katkı sağlamak için konferanslar, geziler, eğitimler, atölye çalışmaları ve yarışmalar başta olmak birçok etkinlik düzenlemekteyiz.

Etkinlikler menüsü altında yıl boyunca yapmayı planladığımız ve gerçeleştirdiğimiz etkinliklerimizi takip edebilirsiniz. İnternet sitemizdeki duyuruları ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek kulübümüz ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.